Holstebro Cup 2017-19

3 sæsoner med 4 finaler

Med @hukoresundpiger deltog vi 3 år i påskestævnet Holstebro Cup. Det blev til 2 A-fianler og 2 B-finaler. De 3 af de 4 finaler blev vundet.

2017

Vinder U14 B-finale og går ubesejret gennem hele stævnet

Vinder finalen med 14-7 over Greve.

U14 Pige 1 gik gennem hele turneringen uden at tabe. Deværre spillede med uafgjort mod Hjallerup i indlendende gruppe, og blev 2’er på dåligere målscorer. Alle kampe i mellemrunden blev vundet stort. I semifinalen spillede hold 1 mod vores eget hold 2, en meget lige kamp der først blev afgjort til sidst (10-8). Finalen blev vundet over Greve.

2018

Vinder U16 A-finalen over Liga holdet BK Ydun

En sejr på 14-13 over BK Ydun og ikke mindst en stor hold præstation. Anna i målet blev kåret til kampens fighter.

Det blev et super stævne for pigerne i en periode hvor der var diskussion om holdfællesskabet skulle stoppe. Pigerne vandt deres indlende pulje og var klar til 2 svære mellemrunde kampe. Første kamp blev vundet over Hjallerup, og sikre en plads i semifinalen. Semifinalen blev vundet meget sikkert over Fjordbyerne og så var det tid til A-finale.

Finalen mod Ligaholdet BK Ydun startede meget nervøst, men pigerne fik spillet sig ind i kampen, og i 2. halvleg lykkedes det at få overtaget. En sejr på 14-13 var meget fortjent og helt vild præstation af holdet

2019

Vi spiller sig igen i U16 A-finalen, men taber til Liga- og DM bronze holdet fra Mejdal

Weekenden før stævnet vandt Mejdal bronze til DM.

At komme tilbage til Holstebro og skulle “forsvare” sidste sæsons samlede sejre så ikke ud til at tynge pigerne. Den indlendende pulje blev vundet stort, og så ventede en svær mellemrunde. Pga. sygdom var kun 7 spillere klar til 1. kamp, men den blev sikkert vundet med 26-9. Det blev så til an afgørende kamp mod Rudersdal. Pigerne kæmpede med sygdom og meget mere, men vandt 15-14 3 sek. før tid.
I semifinalen blev det til sejr over hjemmeholdet TTH Holstebro på 16-12. I finalen ventede så Mejdal der havde vundet DM bronze weekenden før. Første halvleg var næsten lige, men det hele blev sat på plads i 2. halvleg, hvor Mejdal lukkede kampen ned. Men igen et super flot stævne af pigerne.
Hold 2 vandt B-finalen sikkert over Zug fra Schweiz.

2019

Hold 2 spiller sig i U16 B-finalen mod Zug fra Schweiz.

Finalen blev spillet i hal 2 samtidigt med Hold 1 spillede A-finale i hal 1.

U-16 Vinder Holstebro B 2019

Hold 2 spillede en rigtig flot turnering. I puljen blev det til en 3. plads, men spiller lige op med nr. 1 og 2. Især kampen mod Rudersdal (15-16) var en super flot kamp. De spiller sig videre fra mellemspillet  og er klar til finaledagen. Semifinalen bliver flot vundet med 19-7!.
I B-finalen vandt pigerne med 13-12 over Zug fra Schweiz.